Hämähäkkejä ja "banaanikakkua"

Keskiviikon hälinän ja organisoidun kaaoksen jälkeen seurasi ihanan rauhallinen ja normaali päivä. Niin kivoja kuin erikoiset juhlat ovatkin on paluu normaaliin kuitenkin ihan mukavaa.

Tänään itselläni oli vuorossa Circle Time Medium, eli pidin aamupäivän tunnin keskimmäiselle ryhmälle. Onneksi Autumn oli avustamassa muutaman laulun kanssa, sillä saan kyllä laulun sanat mieleeni, kunhan joku auttaa alkuun. Autumn on teatterialan koulutuksen saanut, ja hänellä on mahtava ja kaunis lauluääni. Eli en pannut yhtään pahakseni pienestä avustamisesta, kun itsellä tosiaan taipuu laulussa lähinnä Helan går ja muut sen sukulaiset.

Viikko jatkui vielä halloween teemalla ja teimme pienten ryhmän kanssa hämähäkkejä. Lapset leikkasivat vartalot itse, jalat olimme jo leikanneet valmiiksi, vaivaiset 88 kpl. Pienimmillä on tarpeeksi haastetta jo leikata isompi kuvio, jaloista puhumattakaan. Lapset saivat koristella hämähäkin mielensä mukaan ja liimata niille juuri niin monta silmää kuin halusivat. Suloisia nämäkin.





Juhlimme myös Chu Chun ja Killer Whalen syntymäpäivää. Se ilmeisesti oli tänään. Eikä kukaan muista mitä gerbiilit täyttävät, mutta se ei haitannut juhlaa. Karvapallerot saivat "banaanikakkua" ja me lauloimme kuorona onnittelulaulun. Tämähän on yhtä juhlaa.


Comments

Popular Posts