en mennyt kuuhun, menin sängynpohjalle

Terve moro mikä olo. Koulun on vallannut vatsatauti, joka tarttuu helposti ja oireilee nopeasti. Monta lasta sairastui nopeaan tahtiin ja osa pysyttelee poissa koulusta välttääkseen tartunnan. Ja nyt on sitten minun vuoroni maata kämpillä ja sairastaa.

Humoristisesti tämä kummallinen epidemia on saanut koululla nimityksen Finnish plague (suomalainen epidemia/rutto). Ha ha haa. Tapahtuma sai oikein oman julisteenkin.



Onneksi tulomatkalla lentokentältä ostamani jaffa oli edelleen juomatta, joten sain sentään jotain lohduketta. Ja mikä olisi vatsatauti ilman keltaista jaffaa, ei tauti eikä mikään. Päivä on kulunut lukiessa kirjaa ja torkkuessa, kuunnellessa kun yläkerran perhe palailee koulusta ja töistään ja menee taas jonnekin ja tulee taas takaisin. Minä vaan täällä käännän kylkeä.


 Nyt illemmalla maistui jo parisen palaa fazerin sinistä. Huomiseksi on tavoite päästä työkuntoon, sillä en kestä enää toista kokonaista päivää tuijotellen tämän noin 25m2 kokoiseen huoneen vaaleankeltaisia seiniä ja pitsiverhoja.

Comments

Popular Posts